Zaterdag 11 december vindt de prijsuitreiking plaats van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Zaterdag 11 december vindt de prijsuitreiking plaats van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010
Zaterdag is het zover: voor het derde achtereenvolgende jaar wordt dan de winnaar van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein bekend gemaakt. Het thema van 2010 was: ‘Mijn Nieuwegein’. Uit handen van burgemeester en juryvoorzitter Cor de Vos ontvangt de winnaar een LCD televisie van Visser Elektro t.w.v. 500 euro. Onder de aanwezigen wordt een cadeaubon t.w.v. 50 euro verloot.

De uitreiking start om 16:00 uur in Party- en vergadercentrum De Lantaern, facilitair partner van Fotowedstrijd Nieuwegein. Vanaf 15:30 uur is iedereen van harte welkom. Volgens Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd en in het dagelijks leven internetondernemer, is Nieuwegein vanuit verschillende invalshoeken belicht. “Nieuwegein heeft naast veel mooie historische elementen, ook moderne architectuur en natuurschoon te bieden. Er zijn vele tientallen inzendingen binnengekomen van hoog niveau. De jury, met wethouder Helen van den Berg als plaatsvervangend voorzitter, had het dan ook niet makkelijk. Op de publieksprijs zijn ruim 600 stemmen uitgebracht via de website. De winnaar van de publieksprijs wordt zaterdag eveneens bekend gemaakt.”

Tijdens de prijsuitreiking treden zangerse Tamara Maria en zanger Hans Albers op. Goochelaar Roy4Friends haalt enkele trucs uit zijn ‘hoge hoed’ en is benieuwd of u weet hoe zijn trucs werken. Roy legt na afloop van zijn trucs uit hoe ze werken zodat je er thuis je vrienden mee kunt verrassen! RTV9 is aanwezig om de uitreiking vast te leggen. Het verslag wordt uitgezonden op RTV9 Tekst TV.