Wie wint publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein? Stem mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Wie wint publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein? Stem mee!
Als lezer van De Molenkruier kunt u bepalen welke foto de Publieksprijs wint van de Van Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009. Het thema was ‘Mooi Nieuwegein’.

Onder leiding van juryvoorzitter burgemeester Cor de Vos heeft de jury alle inzendingen beoordeeld en is een top vijf samengesteld. De publieksprijs houdt in dat iedereen één stem kan uitbrengen op zijn of haar favoriete foto. De maker van de foto met de meeste stemmen een cadeaubon.

Stemmen

Stemmen kan door de originele stembon uit De Molenkruier in te vullen, uit te knippen en in te leveren. Dat kan tot en met donderdag 4 maart, gedurende openingstijden, bij Bibliotheek Nieuwegein, vlakbij City Plaza. Het adres is, Zadelstede 1-10. Je kunt ook via deze stemmen via website www.fotowedstrijdnieuwegein.nl/stemmen. Let op: Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd en ‘valsspelen’ betekent uitsluiting van deelname. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen.

Als deelnemer aan de publieksprijs valt er ook wat te winnen. Uit alle stemmen wordt tijdens de prijsuitreiking een winnaar getrokken. De winnaar wint een cadeaubon. Voorwaarde om de prijs te kunnen winnen is dat je aanwezig moet zijn tijdens de prijsuitreiking.

Muzikale prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagmiddag 6 maart in De Lantaern en is voor iedereen toegankelijk. De band Yazzoo, zie www.yazzoo.nl, met leden uit IJsselstein en Nieuwegein, treedt tijdens en na de uitreiking op. Niemand minder dan burgemeester en juryvoorzitter Cor de Vos reikt de prijzen uit. De prijsuitreiking begint om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 15:45 uur. De catering voor, tijdens en na de uitreiking wordt verzorgd door De

Lantaern. De exacte locatie is te vinden op www.lantaern.nl.

Bekijk ook het originele artikel van 24 februari 2010 in De Molenkruier.