Visser Elektro | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • EnquĂȘte

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Visser Elektro
Visser Elektro Nieuwegein heeft haar deuren geopend op 16 oktober 1936 te Vreeswijk. Al die jaren heeft Visser Elektro de bewoners van Vreeswijk en later Nieuwegein, voorzien van haar elektronische apparatuur. Met recht kunnen wij dan ook zeggen dat Visser Elektro inmiddels een begrip in de omgeving is!

Visser Elektro levert allerhande consumenten-elektronica. Van uw televisie, uw wasmachine tot zelfs uw inbouw keukenapparatuur. U vindt het bij ons! Waarom bij Visser Elektro? Wij staan bekend om onze uitstekende service, zowel in onze zaak als ook aan huis! Uw wasmachine op de 1e etage? Bij ons geen probleem. Problemen met het instellen van uw televisie? Wij doen het voor u.

VISSER ELEKTRO NIEUWEGEIN
Dorpsstraat 3/4
3433 CH Nieuwegein

Telefoon (030) 6062427

www.visser-elektro.nl
vissernieuwegein@electroworld.nl