Vandaag gaat de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 van start !
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Vandaag gaat de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 van start !
Vandaag is het zover! De vierde editie van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 is begonnen met Fotostudio George Terberg als Official Partner. Het thema is: ‘Nieuwegein in Beweging’. Burgemeester Frans Backhuijs is juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg is vice-juryvoorzitter, naast juryleden Ad Witte, Cor van Schaik, George Terberg en Martin Planken.

Bekijk hier het originele artikel (PDF) in De Molenkruier >>

V.l.n.r. Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein en Frans Backhuijs, burgemeester en juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein

Backhuijs: “Nieuwegein een stad is die veel moois te bieden heeft. Er wordt dit jaar van alles georganiseerd. Fotowedstrijd Nieuwegein geeft de inwoners de mogelijkheid om de verschillende indrukken die je in Nieuwegein kunt opdoen, ‘op de gevoelige plaat’ vast te leggen en in te zenden voor deelname aan de wedstrijd. De fotowedstrijd heeft sinds 2008 jaarlijks al vele verrassend mooie foto’s opgeleverd. Ik ben benieuwd wat de wedstrijd dit jaar aan fantastische foto’s gaat opleveren. Daarom roep ik u op om deel te nemen en wie weet zie ik bij de prijsuitreiking.”

Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein: “In Nieuwegein worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd waar mooie foto’s van gemaakt kunnen worden. Daarnaast combineert de stad een historische karakter met een groot stedelijke uitstraling. Dit levert een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie voor de fotograaf. De échte ontdekkingsreis zit hem naar mijn mening niet in het zoeken naar nieuwe omgevingen maar in het hebben van nieuwe ogen. Geef je ogen dus goed de kost.”

Check ook eens de tips en trucs en specificaties. De sluitingsdatum is 21 januari 2012. De prijsuitreiking vindt in maart plaats. Veel plezier tijdens het maken van jouw foto en het deelnemen aan de vakjury- en/of publiekswedstrijd!

Met fotografische groet,
Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein

Martin Planken,
voorzitter