Van As Advocaten is sponsor van Fotowedstrijd Nieuwegein
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Van As Advocaten is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein
Van As Advocaten is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein. Wij danken de heer Jim Halfens, Commercieel Directeur, voor het mede mogelijk maken van de fotowedstrijd.

Van As advocaten is een onafhankelijk fullservice advocatenkantoor gevestigd in Nieuwegein, dat in 2011 35 jaar bestaat. Sinds de start in 1976, is het door mr. Pieter van As opgerichte eenmanskantoor uitgegroeid tot een gerenommeerd middelgroot advocatenkantoor, dat niet meer alleen actief is in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Utrecht en Vianen, maar in heel Nederland en door haar aansluiting bij het internationale MSI-netwerk zelfs daarbuiten. Op dit moment werken er bij Van As Advocaten zo’n 18 advocaten, actief op diverse rechtsgebieden voor zowel ondernemers, particulieren als non-profit organisaties.

Hun advocaten onderscheiden zich door hun flexibele werkhouding, kritische denkwijze en vasthoudendheid. Of ze u nu adviseren of voor u procederen, ze lopen voorop, bijten zich vast in uw zaak en verliezen uw belangen nimmer uit het oog. Ook wanneer ze het een keer niet met u eens zijn!

U staat bij Van As centraal. Ze zijn er op de momenten dat u ze nodig heeft, spreken begrijpelijke taal en betrekken u altijd volledig bij hun werkzaamheden. Zij leveren bovendien maatwerk, volgens duidelijke vooraf gemaakte afspraken en hanteren een zeer concurrerend tarief.

Indien u een juridische kwestie heeft, neem dan vrijblijvend contact met ze op; Zij zijn u graag van dienst.

VAN AS ADVOCATEN
Newtonbaan 16
3439 NK Nieuwegein

Telefoon (030) 6032922
Fax (030) 6000166

www.vanasadvocaten.nl
info@vanasadvocaten.nl