Tips en trucs voor deelname aan de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Tips en trucs voor deelname aan de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009
Wie meedoet aan de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009 doet dat ook met de gedachte tot de winnaars te willen horen. De eerste prijs is een cadeaubon van Elektro World Visser van 500 euro. Verder staat er onder andere een fles champagne voor de winnaar koud.

Willen winnen betekent goed fotograferen: mooie composities maken, een fraaie afbeelding tonen, de juiste sfeer en kracht uitstralen en gevoel opwekken. De foto moet technisch goed, origineel en interessant zijn, en natuurlijk aansluiten bij het thema ‘Mooi IJsselstein!’. Voor geïnteresseerden heeft de organiserende Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein wat eenvoudige tips op een rijtje gezet. ‘Minder is meer’ bijvoorbeeld. Een goede foto is meestal een goed helder, geordend plaatje, niet een chaos met meer in beeld dan je hebben wilt. Voor wie een stapje verder wil gaan en succes wil boeken, volgen er ook nog wat trucs. Alle tips en trucs zijn te vinden op deze website.