Stem mee voor publieksprijs Fotowedstrijd Nieuwegein
  • EnquĂȘte

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Stem mee voor publieksprijs Fotowedstrijd Nieuwegein
Jij kunt mede bepalen wie de winnaar wordt van de publieksprijs van de ‘Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein’. Het thema is: ‘Nieuwegein in Beweging’.

STEM HIER! >> STEM HIER! >>STEM HIER! >>

De kanshebbers op de publieksprijs zijn gekozen door de jury. Onder voorzitterschap van de burgemeester, de heer Frans Backhuijs, hebben de juryleden hun keuze gemaakt. De juryleden zijn: wethouder Helen van den Berg, George Terberg, Ad Witte, Cor van schaik, Harry ten Hove en de voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein, Martin Planken.

Planken: “Deelnemers hebben hun ogen goed de kost gegeven om het thema op creatieve wijze uit te beelden. Ik ben van mening dat de echte ontdekkingsreis niet bestaat in het zoeken naar nieuwe landschappen, maar in het hebben van nieuwe ogen. Daar hebben de deelnemers goed hun best voor gedaan. Voor mij geldt: een foto is een afdruk van een indruk die met nadruk wacht op herdruk. U mag stemmen op uw favoriete foto en meebepalen op welke foto de ‘nadruk’ mag worden gelegd. Stem op de foto die u het mooist vindt. Stemmen kan vanaf heden t/m zaterdag 19 mei 2012.

STEM HIER! >> STEM HIER! >>STEM HIER! >>

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>