Remark Accountants Hoofdsponsor Fotowedstrijd Nieuwegein 2010
  • EnquĂȘte

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Remark Accountants Hoofdsponsor Fotowedstrijd Nieuwegein 2010
Remark Accountants uit Nieuwegein is Hoofdsponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010. Remark Accountants richt zich op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Van eenmanszaak tot uitgebreide holdingstructuur, van startende ondernemingen tot ondernemingen met jarenlang ervaring, u vindt bij ons de diensten die u nodig heeft. Dit alles met als filosofie: de klant staat centraal, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een informeel karakter.

Marc van Dijk AA (links) en Remco van Zoelen AA CB

Remark Accountants is gevestigd aan de Erfstede 2D in Nieuwegein en wordt geleid door Remco van Zoelen AA CB en Mark van Dijk AA.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Accountant-Administratieconsulenten (NOvAA) en het College van Belastingadviseurs (CB). Ter bewaking van de kwaliteit van haar leden houden deze beroepsorganisaties toezicht op het functioneren van haar leden. Dit houdt onder andere in dat wij gehouden zijn ons te conformeren aan de gedrags- en beroepsregels van deze beroepsorganisaties.

Meer informatie over Remark Accountants vindt u op hun website: www.remarkaccountants.nl.