REactive Leefstijl- en Hardloopcentrum | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

REactive Leefstijl- en Hardloopcentrum
REactive is begin 2004 opgericht door sportfysiotherapeut Ronald Valkenburg en voedingsdeskundige Elma Sandee om mensen te activeren naar een gezonde leefstijl. Inmiddels is REactive uitgegroeid tot een leefstijl- en hardloopcentrum met vier pijlers:

1. Leefstijlcoaching

2. Hardlopen

3. Sportmedisch

4. Gezond bedrijf.

Leefstijlcoaching

Elma Sandee en Ronald Valkenburg van REactive

Veel mensen willen graag hun leefstijl veranderen om bijvoorbeeld meer energie te krijgen, af te vallen of een betere prive-werkbalans te krijgen. REactive coacht individueel naar een actief leven met een goede belasting-herstelbalans en een gezond voedingspatroon. Op basis van een uitgebreide intake en fitheidstest, worden doelen gesteld en naar motiverende prikkels en passende oplossingen gezocht. Daarnaast komen de verschillende onderdelen van een gezonde leefstijl aan de orde in de cursus ‘Van overgewicht naar evenwicht’ en in de kookworkshops.

Op verschillende locaties in de regio Utrecht worden hardlooptrainingen en -cursussen gegeven. Ook organiseert REactive lokale hardloopevenementen. Vorig jaar hebben Ronald en Elma het boek Bewust Hardlopen op de markt gebracht. Dit is gelijknamig aan hun nieuwe benadering van hardlopen, die het lopen gemakkelijker en minder belastend maakt. Vanwege de vele enthousiaste reacties op Bewust Hardlopen vanuit de trainers van de Atletiekunie, bestaat inmiddels ook de mogelijkheid een trainersopleiding bij REactive te volgen.

Sportmedisch

Als specialist in blessureanalyses, heeft Ronald zijn naam landelijk gevestigd op sportmedisch gebied. De combinatie van sportfysiotherapeut, sportpodoloog, trainer en sportman in hart en nieren vormen hierbij het fundament. Bij de analyses wordt gebruikt gemaakt van video-opnames en een voetscan. Daarnaast in Ronald gespecialiseerd in inspanningstesten.

Op fiets of loopband worden de individuele belastbaarheid en trainingswaarden bepaald. Jip Nauta verzorgt bij REactive de sportmassage.

Gezond bedrijf

Ook bij bedrijven is REactive actief met ergonomie op de werkplek, leefstijlprojecten en hardloopclinics en -trajecten. Om onder druk effectief en met plezier te kunnen werken, zijn een fit lijf en een goed voedingspatroon immers onontbeerlijk. Klanten zijn heel divers, van lokaal zoals de gemeente van IJsselstein tot Total en VolkerWessels. Daarnaast kan in het leefstijlcentrum gezond vergaderd worden. In de inspirerende vergaderruimte van het 18e eeuwse pand, worden vergaderingen onderbroken door lekkere, gezonde lunches en versnaperingen en mogelijk verkwikkende beweegworkshops.

“Een leefstijlverandering is meer dan een goed voornemen”

REactive
Utrechtsestraat 7
3401 CS IJsselstein

www.reactive.nl

E-mail Algemeen
E-mail Ronald Valkenburg
E-mail Elma Sandee

Telefoon algemeen: 030 – 6875379
Telefoon Ronald: 06 – 25248648
Telefoon Elma: 06 – 24595680