Publieksprijs van start: stem en win een cadeaubon t.w.v. 50 euro!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Publieksprijs van start: stem en win een cadeaubon t.w.v. 50 euro!
Onder leiding van juryvoorzitter, wethouder Helen van den Berg heeft de jury van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 alle inzendingen beoordeeld. De jury heeft een top vijf gekozen. Voor de publieksprijs dingen de beste 25 foto’s mee. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete foto.

Stem nú en maak kans op cadeaubon t.w.v. 50 euro van Visser Elektro!

Stemmen kan van 24 november tot en met 4 december via www.fotowedstrijdnieuwegein.nl/stemmen.

De maker van de foto met de meeste stemmen wint een cadeaubon van 50 euro van Visser Elektro te Vreeswijk. Nodig al je (Hyves en Facebook) vrienden uit om ook te stemmen. Als je stemt voor de publieksprijs maak je eveneens kans op een cadeaubon van 50 euro.

Muzikale prijsuitreiking

Zangeres Tamara Maria treed op tijdens de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 die op zaterdagmiddag 11 december om 16:00 uur plaatsvindt in Party- en vergadercentrum De Lantaern. Inloop vanaf 15:30 uur. Tamara Maria zingt zwoele bossa nova, latin jazz en lounge muziek. Zanger Hans Albers zal enkele lekker in het gehoor liggende covers ten gehore brengen.

Goochelaar Roy4Friends

Goochelaar Roy4Friends, de meest bekeken goochelaar op YouTube, treed ook op tijdens de prijsuitreiking. Was je altijd al benieuwd hoe een goocheltruc werkt? Kom dan naar de prijsuitreiking. Roy legt na afloop van zijn trucks uit hoe ze werken zodat je er thuis je vrienden mee kunt verrassen!

De jury

De jury van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 bestaat uit:

Voorzitter: Helen van den Berg, wethouder Stadspromotie Nieuwegein

Leden: Ad Witte, voorzitter Fotogroep Fotogein; Cor van Schaik, voorzitter Fotoclub Nieuwegein; Fer Martens, voorzitter Historische Kring Nieuwegein; Martin Planken, voorzitter Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein.

Stemtermijn

Stemmen kan 10 dagen lang van 24 november tot en met 4 december. Per persoon kan één stem worden uitgebracht.

Stem nu op de Publieksprijs van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 >>