Prijzen | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Prijzen
Meedoen aan Fotowedstrijd Nieuwegein zou misschien wel belangrijker moeten zijn dan winnen maar een wedstrijd zonder prijzen is bijna niet denkbaar. Dankzij enkele bedrijven en sponsors kan Fotowedstrijd Nieuwegein, naast ‘eeuwige roem’, een paar mooie prijzen aanbieden. Bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijzen!

PRIJSUITREIKING

De winnaars van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 ontvangen hun prijzen dit jaar niet tijdens een groots opgezette prijsuitreiking maar tijdens een intiem opgezet event. De datum van de prijsuitreiking wordt binnenkort bekend gemaakt.

VAKJURY- EN PUBLIEKSPRIJZEN

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt, op welke plaats die eindigt en dus wie de winnaar wordt van Fotowedstrijd Nieuwegein.

Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste foto’s de winnaar van de ‘Publieksprijs te kiezen. Uit alle stemmers die hun stem via deze website hebben uitgebracht, wordt ook een winnaar getrokken.

De beste foto’s, door de jury gekozen, komen op deze website te staan. Je kunt je stem online uitbrengen via deze website. De maker van de foto waar het meest op gestemd is, wint de ‘Publieksprijs’. Je wint een fotoschilderij van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art.

Let op! Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd en ‘valsspelen’ betekent permanente uitsluiting van deelname. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen.

PRIJZEN

1e prijs

De winnaar van de vakjury-prijs wint een waardebon van 250 euro of een hightech product, aangeboden namens Visser Elektro uit Vreeswijk en Fotowedstrijd Nieuwegein.

Chris Brussel, eigenaar van Brussel’s Glas te IJsselstein, stelt een voor de fotowedstrijd ontworpen uniek kunstwerk ter beschikking aan de winnaar van de wedstrijd. Wil je een uniek stuk glaskunst winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd!

Je wint eveneens een fotoschilderij van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art.

2e prijs

Je wint een fotoschilderij van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art.

3e prijs

Je wint een fotoschilderij van je eigen foto. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art.