Media Partner | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Media Partner
De Molenkruier

Wegener huis-aan-huisMedia is met Dé Weekkrant De Molenkruier, Official MediaPartner van FotowedstrijdNieuwegein. De Molenkruier wordt wekelijks door een klein, maar betrokken team van medewerkers gemaakt. Zij zijn genesteld in de haarvaten van de samenleving. In Nieuwegein is De Molenkruier een begrip en dat al jaren lang. De krant besteedt zoveel mogelijk aandacht aan activiteiten. Daarom is De Molenkruier vaak de eerste die men verzoekt om deze activiteiten aan te kondigen.

De Molenkruier is een betrouwbare, vaste partner voor vrijwel alle organisaties, verenigingen en instellingen in het verspreidingsgebied. Uit recent, onafhankelijk onderzoek blijkt dat 84% van alle inwoners van 13 jaar en ouder, De Molenkruier wekelijks leest en de krant gemiddeld 23 minuten leest. De redactie-inhoud wordt als zeer goed ervaren.

Wegener Huis-aan-huisMedia
Postbus 472, 3990 GG Houten
Telefoon 030 600 75 75
redactie.mok@whm.wegener.nl

Advertenties 030 600 75 71
www.molenkruier.nl