Facilitair Partner | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Facilitair Partner
Party- en vergadercentrum De Lantaern, Nieuwegein

In een voormalig klooster in de oude dorpskern van Jutphaas vindt u Party- en vergadercentrum De Lantaern. De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend. De Lantaern beschikt over een gevarieerd aanbod van zalen met een verschillend karakter.

De locatie is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen, cursussen, recepties, creatieve workshops, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten en zelfs het voltrekken van huwelijken. Met een eigen partyboot en onze partyservice – en catering wordt iedere gelegenheid een succes!

Maar niet alleen vanwege de locatie is De Lantaern de juiste keus. Onze accommodatie heeft een jarenlange traditie in service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Van koffietafel tot lunchbuffet van galadiner tot barbecue, het enthousiaste keukenpersoneel van De Lantaern durft iedere uitdaging aan. Daarnaast zorgt onze jarenlange ervaring in catering ervoor voor dat uw feest op iedere willekeurige locatie een succes wordt.

DE LANTAERN
Utrechtsestraatweg 4
3438 AK Nieuwegein
Telefoon (030) 603 18 66

info@lantaern.nl
www.lantaern.nl