Om 16:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats
  • EnquĂȘte

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Om 16:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats
Vanmiddag om 16:00 uur start de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010. Vanaf 15:30 uur bent u van harte welkom. In aanwezigheid van juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg wordt de winnaar van de vakjuryprijs bekend gemaakt. Deze wint een 42″ Philips LCD TV, aangeboden namens Visser Elektro en Reinerie Garantiemakelaars. Ook de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt.

Wat kan je winnen als je aanwezig bent?

Iedereen die aanwezig is maakt kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro van Visser Elektro te Vreeswijk. Het is dus niet alleen leuk om te komen maar je kunt er ook nog wat mee winnen. Verder kan je als fotografen en fotografieliefhebbers onder elkaar na afloop van de prijsuitreiking met elkaar van gedachten wisselen over fotografie in het algemeen en de wedstrijd in het bijzonder.

In de nieuwsbrief tref je meer informatie >>

Wellicht tot vanmiddag!

Met fotografische groet,
Namens Stichting Fotowedstrijd

Martin Planken
voorzitter