Nieuws | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

28 september 2013

Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?

Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in! Thema 2013 insturen >>

14 mei 2012

Winnaar Fotowedstrijd Nieuwegein 2011

De unanieme winnaar van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 is Dennis Langerak met zijn foto ‘De snelheid van het licht.  Winnaar Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 Winnaar: Dennis Langerak. Titel: De snelheid van het licht.  


Winnaar Publieksprijs Fotowedstrijd Nieuwegein 2011: Jaap Kooij

De winnaar van de Publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 is: Jaap Kooij. De titel van zijn foto is: Merwestein in beweging.

11 april 2012

Stem mee voor publieksprijs Fotowedstrijd Nieuwegein

Jij kunt mede bepalen wie de winnaar wordt van de publieksprijs van de ‘Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein’. Het thema is: ‘Nieuwegein in Beweging’.

20 maart 2012

Publieksprijs is gestart

De publieksprijs van de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 met als thema “Nieuwegein in Beweging” is gestart. Breng je stem uit en houd de site in de gaten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als eerst op de hoogte bent wanneer de prijsuitreiking plaatsvindt.

22 januari 2012

Deelnametermijn vakjurywedstrijd gesloten: schrijf je in voor de nieuwsbrief m.b.t. start publieksprijswedstrijd!

De deelnametermijn van de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 met als thema “Nieuwegein in Beweging” is gesloten sinds 22-01-2012. Binnenkort start de publieksprijswedstrijd dus houd de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als eerst op de hoogte bent wanneer er gestemd kan worden!

30 november 2011

Vandaag gaat de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 van start !

Vandaag is het zover! De vierde editie van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 is begonnen met Fotostudio George Terberg als Official Partner. Het thema is: ‘Nieuwegein in Beweging’. Burgemeester Frans Backhuijs is juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg is vice-juryvoorzitter, naast juryleden Ad Witte, Cor van Schaik, George Terberg en Martin Planken.

28 november 2011

Fotostudio George Terberg is Official Partner van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011

Fotostudio George Terberg heeft zich als Official Partner aan Fotowedstrijd Utrecht 2011 verbonden en is daarmee de naamgever van de wedstrijd.

18 oktober 2011

Holding De Riddim Entertainment wordt Hoofdsponsor van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011

Holding De Riddim Entertainment (HDRE) wordt hoofdsponsor van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011. Daarmee maakt HDRE de fotowedstrijd reeds voor het 2e opeenvolgende jaar mogelijk.

Zonder de support van de Partners, Hoofdsponsors, Sponsors en Bedrijven zou Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein geen bestaansrecht hebben en niet de activiteiten kunnen organiseren zoals nu het geval is. Wij zijn dan ook trots dat we Holding De Riddim Entertainment als hoofdsponsor mogen verwelkomen.

11 september 2011

Van As Advocaten is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein

Van As Advocaten is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein. Wij danken de heer Jim Halfens, Commercieel Directeur, voor het mede mogelijk maken van de fotowedstrijd.

Van As advocaten is een onafhankelijk fullservice advocatenkantoor gevestigd in Nieuwegein, dat in 2011 35 jaar bestaat.

29 augustus 2011

Midagter is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011

Midagter is sponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein. Fotowedstrijd Nieuwegein dankt eigenaar Rick van Midde voor het mede mogelijk maken van de fotowedstrijd.

18 mei 2011

Burgemeester Frans Backhuijs nieuwe juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein

De nieuwe burgemeester van Nieuwegein, de heer Frans Backhuijs, heeft de voorzittershamer overgenomen van voormalig burgemeester Cor de Vos. Fotowedstrijd Nieuwegein heet de heer Backhuijs van harte welkom als juryvoorzitter.

20 april 2011

Burgemeester Cor de Vos neemt als juryvoorzitter geschenk in ontvangst

Sinds 2008 is de burgemeester van Nieuwegein, de heer Cor de Vos, juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein. In verband met zijn afscheid als burgervader bood Stichting Fotowedstrijd de burgemeester een geschenk aan, zie hieronder. Het betreft een canvasdoek met een fotocollage. De collage is samengesteld uit 12 inzendingen van de wedstrijden uit 2008, 2009 en 2010. Vermeldenswaardig is dat de plaatsvervangend juryvoorzitter, wethouder Helen van den Berg, de foto’s heeft uitgekozen, samen met Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd.

24 maart 2011

Foto’s Fotowedstrijd Nieuwegein te zien in gemeentehuis Nieuwegein

In de hal van het gemeentehuis aan de Martinbaan kunt u als bezoeker vanaf donderdag 24 maart de winnende foto´s bekijken van de Stichting Fotowedstrijd. De foto’s laten een fraai beeld zien van de gemeente Nieuwegein en haar mooie natuurplekjes zoals in het Natuurkwartier en Park Oudegein. Martin Planken, voorzitter van de Stichting Fotowedstrijd, vertelt [...]

12 december 2010

Johan Nebbeling wint Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010

De winnaar van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 is Johan Nebbeling. De jury was unaniem in haar beslissing. Uit handen van juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg ontving de heer Nebbeling een 42″ Philips LCD TV, aangeboden namens Visser Elektro en Reinerie Garantiemakelaars. Klik hier om een overzicht te bekijken van de beste foto’s [...]

11 december 2010

Om 16:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats

Vanmiddag om 16:00 uur start de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010. Vanaf 15:30 uur bent u van harte welkom. In aanwezigheid van juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg wordt de winnaar van de vakjuryprijs bekend gemaakt. Deze wint een 42″ Philips LCD TV, aangeboden namens Visser Elektro en Reinerie Garantiemakelaars. Ook [...]

5 december 2010

Zaterdag 11 december vindt de prijsuitreiking plaats van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010

Zaterdag is het zover: voor het derde achtereenvolgende jaar wordt dan de winnaar van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein bekend gemaakt. Het thema van 2010 was: ‘Mijn Nieuwegein’. Uit handen van burgemeester en juryvoorzitter Cor de Vos ontvangt de winnaar een LCD televisie van Visser Elektro t.w.v. 500 euro.

24 november 2010

Publieksprijs van start: stem en win een cadeaubon t.w.v. 50 euro!

Onder leiding van juryvoorzitter, wethouder Helen van den Berg heeft de jury van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 alle inzendingen beoordeeld. De jury heeft een top vijf gekozen. Voor de publieksprijs dingen de beste 25 foto’s mee. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete foto.

6 november 2010

Deelnametermijn Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 gesloten

De deelnametermijn is gesloten op 6 november 2010. Op 15 november komt de jury bijeen om de winnaars van de vakjuryprijzen te kiezen. Op 24 november start de publieksprijs. Dan komen de kanshebbers op de publieksprijs op deze website te staan en kan iedereen één stem uitbrengen. Op zaterdagmiddag 11 december vindt om 16:00 uur [...]

22 september 2010

De wedstrijd ‘Mijn Nieuwegein’ is gestart!

Voor de derde keer start vandaag de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein. Als thema is gekozen voor ‘Mijn Nieuwegein’. Volgens Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd en in het dagelijkse leven internetondernemer, is Nieuwegein vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. “Nieuwegein heeft naast de vele mooie historische elementen, ook moderne architectuur en natuurschoon te bieden.” Voor het [...]

7 september 2010

Remark Accountants Hoofdsponsor Fotowedstrijd Nieuwegein 2010

Remark Accountants uit Nieuwegein is Hoofdsponsor geworden van Fotowedstrijd Nieuwegein. Remark Accountants richt zich op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Van eenmanszaak tot uitgebreide holdingstructuur, van startende ondernemingen tot ondernemingen met jarenlang ervaring, u vindt bij ons de diensten die u nodig heeft.

11 augustus 2010

Het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 is: Mijn Nieuwegein

De derde editie van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 draait om ‘Mijn Nieuwegein’. De winnaar gaat naar huis met een cadeaubon van 500 euro van Visser Elektro uit Vreeswijk.

2 juli 2010

Foto ondertekening Official Partner overeenkomst Reinerie Garantiemakelaars

In aanwezigheid van de burgemeester van Nieuwegein, eveneens juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein, heeft de Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein zich officieel voor het 3e opeenvolgende jaar als Official Partner verbonden aan Fotowedstrijd Nieuwegein. De directeur van Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein zette zijn handtekening onder de Official Partner Overeenkomst. Stichting Fotowedstrijd, de drijvende kracht achter de wedstrijd, heeft de heer Moen daarvoor van [...]

23 juni 2010

Foto’s live uitzending RTV9 show 23 juni 2010

Met de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 in aantocht, was de voorzitter van Stichting Fotowedstrijd, Martin Planken, op woensdag 23 juni tussen 19:00 en 20:00 uur te gast in het door Pim van Schijndel gepresenteerde radioprogramma ’Rondom 7′ op RTV9. De muziek die Martin Planken had meegenomen naar de studio en die tussen de intervieuws door ten gehore [...]

17 juni 2010

Voorzitter Stichting Fotowedstrijd live bij RTV9 op 23 juni

Met de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 in aantocht is de voorzitter van Stichting Fotowedstrijd, Martin Planken, op woensdag 23 juni tussen 19:00 en 20:00 uur te gast in het door Pim van Schijndel gepresenteerde radioprogramma ‘Rondom 7′ op RTV9. Luister live via RTV9 en klik links op de pagina op Luister live.

10 maart 2010

De Molenkruier publiceert de winnende foto op de voorpagina

In Party- en vergadercentrum De Lantaern werden zaterdag de prijswinnaars bekend gemaakt van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein. De fotowedstrijd, editie 2009, leverde dit jaar veel reacties op. Naast de ruim zestig inzendingen die de Stichting Fotowedstrijd ontving, hebben ruim 600 Nieuwegeiners hun stem uitgebracht op hun favoriete foto. De uitslag van de publieksprijs was [...]

6 maart 2010

Tineke van Schaik wint Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009

De unanieme winnaar van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009 is Tineke van Schaik met haar foto ‘De Oude Sluis‘. Tijdens de prijsuitreiking in Party- en Vergadercentrum De Lantaern in Nieuwegein, mocht de kersverse winnaar diverse prijzen uit handen van juryvoorzitter en burgemeester Cor de Vos van Nieuwegein ontvangen. Van Schaik mocht een ‘kunstwerkje’ van [...]

24 februari 2010

Wie wint publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein? Stem mee!

Als lezer van De Molenkruier kunt u bepalen welke foto de Publieksprijs wint van de Van Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009. Het thema was ‘Mooi Nieuwegein’. Onder leiding van juryvoorzitter burgemeester Cor de Vos heeft de jury alle inzendingen beoordeeld en is een top vijf samengesteld. De publieksprijs houdt in dat iedereen één stem kan [...]

23 februari 2010

Jazz/funk formatie Yazzoo treed op tijdens prijsuitreiking op 6 maart

Yazzoo treed op tijdens de prijsuitreiking op zaterdagmiddag 6 maart tussen 16:00 en 17:00 uur en na de uitreiking. De entree is gratis dus komt allen naar Party- en vergadercentrum De Lantaern in Nieuwegein. De zaal is open vanaf 15:45 uur. Yazzoo is een formatie die bestaat uit 6 muzikanten. Naast drums, gitaar, bas en [...]

6 januari 2010

Tips en trucs voor deelname aan de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009

Wie meedoet aan de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009 doet dat ook met de gedachte tot de winnaars te willen horen. De eerste prijs is een cadeaubon van Elektro World Visser van 500 euro. Verder staat er onder andere een fles champagne voor de winnaar koud. Willen winnen betekent goed fotograferen: mooie composities maken, een [...]

14 december 2009

De ‘Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009′ is begonnen

‘Mooi Nieuwegein’. Dat is het thema van de ‘Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009′ die vandaag van start is gegaan. De burgemeester van Nieuwegein, Cor de Vos, roept iedereen op om een mooie foto in te sturen. De burgemeester: “Voor de tweede keer op rij roepen wij u op om uw mooiste foto in te zenden [...]