Jazz/funk formatie Yazzoo treed op tijdens prijsuitreiking op 6 maart
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Jazz/funk formatie Yazzoo treed op tijdens prijsuitreiking op 6 maart
Yazzoo treed op tijdens de prijsuitreiking op zaterdagmiddag 6 maart tussen 16:00 en 17:00 uur en na de uitreiking. De entree is gratis dus komt allen naar Party- en vergadercentrum De Lantaern in Nieuwegein. De zaal is open vanaf 15:45 uur.

Yazzoo is een formatie die bestaat uit 6 muzikanten. Naast drums, gitaar, bas en zang beschikken we over een heuse blazerssectie: saxofoon en trompet. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit door onszelf geschreven muziek. Onze muziek bestaat uit lekkere popnummers met een funky randje. Ze is dansbaar en heel erg toegankelijk voor een breed publiek.

Jazz/funk formatie Yazzoo treed op tijdens prijsuitreiking op 6 maart 2010

De jazz/funk formatie Yazzoo is medio 2003 opgericht door de Nieuwegeinse saxofonist Ronald Rijntjes. In de beginjaren werden er veel jazz standards gespeeld. Dit repertoire wordt deels nog steeds gespeeld indien Yazzoo optreedt op een receptie of andere gelegenheid waar rustige muziek gewenst is. Medio 2006 is echter de huidige bezetting ontstaan. Nieuwe mensen brachten nieuwe ideeën met zich mee waardoor er een eigen repertoire ontstond.

Met dit nieuwe repertoire hebben we in 2008 een eerste eigen CD opgenomen met alleen eigen composities. Dit leidde o.a. tot een nachtelijk optreden bij 3FM bij Gerard Ekdom. Daarnaast bleven ook de gewone optredens doorgaan waaronder op de Hogeschool Utrecht in de aanwezigheid van Prinses Maxima. Laatste wapenfeit is de opname van 4 nummers in een “echte” studio. Deze nummers kan je beluisteren op onze fans only-pagina. Zoek je een leuke band, luister dan naar Yazzoo.

Bron: www.yazzoo.nl