Het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 is: Mijn Nieuwegein
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 is: Mijn Nieuwegein
De derde editie van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 draait om ‘Mijn Nieuwegein’. De winnaar gaat naar huis met een LCD-TV ter waarde van 500 euro. Deze wordt aangeboden door Visser Elektro uit Vreeswijk en Stichting Fotowedstrijd. In het jaar 2010, waarin Nieuwegein bouwt aan een nieuw stadshuis, past het thema ‘Mijn Nieuwegein’ prima. Burgemeester Cor de Vos: “Nieuwegein is een hele mooie gemeente. Daar zijn wij met z’n allen trots op. Er wordt dit jaar van alles georganiseerd. Fotowedstrijd Nieuwegein geeft de inwoners de mogelijkheid om met andere ogen naar onze eigen omgeving te kijken. Die indrukken kan men, zoals dat vroeger zo mooi heette, ‘op de gevoelige plaat’ vastleggen en inzenden voor deelname aan de wedstrijd.”

Directeur Rob Moen van Reinerie Garantiemakelaars is sinds 2008 als partner aan de fotowedstrijd verbonden. “Een mooiere promotie van de woonomgeving is er bijna niet.” Moen werkt zelf al ruim 20 jaar in de makelaardij. “Nieuwegein is een sfeervolle gemeente met een ongedwongen sfeer, goed bereikbaar en fraai gelegen in Midden Nederland. Daarom sponsor ik dit evenement graag.” Het initiatief van Martin Planken, gestart in 2008, heeft vele mooie foto’s opgeleverd. “De wedstrijd geeft iedereen de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen. Hierdoor kan Nieuwegein elk jaar weer vanuit een nieuwe invalshoek door haar inwoners worden bekeken.”

Bekijk hier het artikel in De Molenkruier van 11 augustus 2010.