Foto's Fotowedstrijd Nieuwegein te zien in gemeentehuis
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Foto’s Fotowedstrijd Nieuwegein te zien in gemeentehuis Nieuwegein
In de hal van het gemeentehuis aan de Martinbaan kunt u als bezoeker vanaf donderdag 24 maart de winnende foto´s bekijken van de Stichting Fotowedstrijd. De foto’s laten een fraai beeld zien van de gemeente Nieuwegein en haar mooie natuurplekjes zoals in het Natuurkwartier en Park Oudegein.

Martin Planken, voorzitter van de Stichting Fotowedstrijd, vertelt dat het doel van de fotowedstrijd bestaat uit het plezier laten beleven aan de eigen woonomgeving van de inwoners. Aan de hand van boeiende thema’s worden de deelnemers aan de fotowedstrijd ieder jaar aangemoedigd om die éne speciale foto te maken.

Inwoners kijken op die manier steeds op een nieuwe manier naar hun stad en komen tot verrassende ontdekkingen. Bekijk ook het artikel op de website van de gemeente.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fotowedstrijd Nieuwegein >>