Foto ondertekening Official Partner overeenkomst Reinerie Garantiemakelaars
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Foto ondertekening Official Partner overeenkomst Reinerie Garantiemakelaars
In aanwezigheid van de burgemeester van Nieuwegein, eveneens juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein, heeft de Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein zich officieel voor het 3e opeenvolgende jaar als Official Partner verbonden aan Fotowedstrijd Nieuwegein. De directeur van Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein zette zijn handtekening onder de Official Partner Overeenkomst. Stichting Fotowedstrijd, de drijvende kracht achter de wedstrijd, heeft de heer Moen daarvoor van harte bedankt.

V.l.n.r.: Martin Planken, Voorzitter Stichting Fotowedstrijd; Rob Moen, directeur Reinerie Garantiemakelaars Nieuwegein; Cor de Vos, burgemeester van Nieuwegein en juryvoorzitter Fotowedstrijd Nieuwegein.