Juryvoorzitter kijkt uit
naar inzendingen


Beste fotografie liefhebbers,

Nieuwegein een stad is die veel moois te bieden heeft. Er wordt dit jaar van alles georganiseerd. Fotowedstrijd Nieuwegein geeft de inwoners de mogelijkheid om de verschillende indrukken die je in Nieuwegein kunt opdoen, ‘op de gevoelige plaat’ vast te leggen en in te zenden voor deelname aan de wedstrijd. De fotowedstrijd heeft sinds 2008 jaarlijks al vele verrassend mooie foto’s opgeleverd. Ik ben benieuwd wat de wedstrijd dit jaar aan fantastische foto’s gaat opleveren. Daarom roep ik u op om deel te nemen en wie weet zie ik u bij de prijsuitreiking.

Frans Backhuijs
Burgemeester en Juryvoorzitter
Fotowedstrijd Nieuwegein


Woordje van de voorzitter van
Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein

Goedendag,

Met veel plezier organiseren wij dit jaar voor het vierde opeenvolgende jaar Fotowedstrijd Nieuwegein met Fotostudio George Terberg als Official Partner. De eerste drie edities was Reinerie Garantiemakelaars de Official Partner. Wij danken directeur Rob Moen bijzonder voor het sponsoren van de wedstrijd in 2008, 2009 en 2010 en bevelen zijn makelaardij van harte aan.

De wedstrijd is vandaag van start gegaan. In Nieuwegein worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd waar mooie foto's van gemaakt kunnen worden. Daarnaast combineert de stad een historische karakter met een groot stedelijk uitstraling. Dit levert een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie voor de fotograaf. De échte ontdekkingsreis zit hem naar mijn mening niet in het zoeken naar nieuwe omgevingen maar in het hebben van nieuwe ogen. Geef je ogen dus goed de kost. Je kunt alvast een aantal data in je agenda zetten:

Sluiting: zaterdag 21 januari 2010
Start publieksprijs:
woensdag 8 februari 2012
Sluiting publieksprijs: zaterdag 25 februari 2012
Prijsuitreiking: zaterdag 17 maart 2012 (onder voorbehoud)

De prijsuitreiking vindt plaats in Party- en vergadercentrum De Lantaern te Nieuwegein, in Jutphaas. Vanaf 15:30 uur is de inloop. Om 16:00 uur start de uitreiking. Na afloop, rond 17:00 uur treed zanger Hans Albers op.

Succes met de wedstrijd!
Stuur een leuke foto in! >>


Met fotografische groet,

Namens Stichting Fotowedstrijd

Martin Planken
voorzitter

 
Frans Backhuijs
Burgemeester en Juryvoorzitter
Fotowedstrijd Nieuwegein

Tips & Trucs om de wedstrijd te winnen

Als je een foto instuurt dan doe je dat natuurlijk met de gedachte dat je best wel eens bij de winnaars kan gaan horen. Je zou best één van de prijzen willen krijgen en vergeet de eer, erkenning, oorkonden en roem en glorie niet. Wij hebben 15 tips voor je op een rijtje gezet.

Check de Tips & Trucs >>

Check de aanleverspecificaties >>

Zanger Hans Albers treed op tijdens de prijsuitreiking

Holding de Riddim Entertainment (HDRE) verzorgt niet alleen het licht en geluid van de prijsuitreiking maar ook de muzikale omlijsting. Hans Albers zal een aantal mooie nummers uit zijn brede repertoire ten gehore brengen.

Bent u voor uw festiviteit op zoek naar meer dan een gewone disco drive-in show? Dan ben je bij HDRE aan het goede adres! Hans Albers: "Wij zijn een enthousiast team, en hebben kwaliteit en stijl hoog in het vaandel staan. De muzikale invulling van jouw feest voeren wij uit binnen de kaders en geluidsgrenzen die jij met ons hebt afgesproken. Wil je live zang op je feest? Wij regelen het. Ook kun je bij ons terecht voor een gezellige Karaokeshow. Kijk eens rond op onze site voor een eerste kennismaking, en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om je feestplannen muzikale vorm te geven!"

Tip: Doe ook mee met Fotowedstrijd Utrecht en IJsselstein

Naast de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 organiseert Stichting Fotowedstrijd ook de Van Oord Makelaardij Fotowedstrijd IJsselstein 2011 en de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011.

Word lid van de nieuwsbrief

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je ook een 'vriend van Stichting Fotowedstrijd' worden?! Klik dan op onderstaande button en je bent als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Volg ons op
Twitter en Youtube:


Volg ons op twitter

YouTube

Stichting Fotowedstrijd  

Doelstelling

De doelstelling van Stichting Fotowedstrijd is om mensen plezier te laten beleven aan hun eigen stad en woonomgeving door het organiseren van activiteiten zoals fotowedstrijden en het promoten van de stad door gebruik te maken van de ingezonden foto's voor diverse doeleinden.

Check de site van Stichting Fotowedstrijd >>

  Sponsors