Beste fotografie liefhebbers,

Morgenmiddag om 16:00 uur start de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010. Vanaf 15:30 uur bent u van harte welkom. In aanwezigheid van juryvoorzitter en wethouder Helen van den Berg wordt de winnaar van de vakjuryprijs bekend gemaakt. Deze wint een 42" Philips LCD TV, aangeboden namens Visser Elektro en Reinerie Garantiemakelaars. Ook de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt.

Wat kan je winnen als je aanwezig bent?

Iedereen die aanwezig is maakt kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro van Visser Elektro te Vreeswijk. Het is dus niet alleen leuk om te komen maar je kunt er ook nog wat mee winnen. Verder kan je als fotografen en fotografieliefhebbers onder elkaar na afloop van de prijsuitreiking met elkaar van gedachten wisselen over fotografie in het algemeen en de wedstrijd in het bijzonder. Wellicht tot morgen!

Met fotografische groet,

Namens Stichting Fotowedstrijd

Martin Planken
voorzitter

 
Helen van den Berg:
Wethouder en Juryvoorzitter
Fotowedstrijd Nieuwegein 2010

Muzikale prijsuitreiking

Zangeres Tamara Maria treed op tijdens de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2010 die op zaterdagmiddag 11 december om 16:00 uur plaatsvindt in Party- en vergadercentrum De Lantaern. Inloop vanaf 15:30 uur. Tamara Maria zingt zwoele bossa nova, latin jazz en lounge muziek. Luister hier naar een nummer van haar. Zanger Hans Albers zal enkele lekker in het gehoor liggende covers ten gehore brengen.

Hoe doet Goochelaar Roy4Friends dat nou?

Goochelaar Roy4Friends, de meest bekeken goochelaar op YouTube, treedt (waarschijnlijk) op tijdens de prijsuitreiking. Was je altijd al benieuwd hoe een goocheltruc werkt? Kom dan naar de prijsuitreiking. Roy legt na afloop van zijn trucs uit hoe ze werken zodat je er thuis je vrienden mee kunt verrassen! Misschien dat Roy morgen een grote wens in vervulling kan laten gaan voor stichting KiKa en daardoor niet aanwezig kan zijn. Daar hebben wij alle begrip voor. Op YouTube kan je in ieder geval meer zien van Roy.

Word lid van de nieuwsbrief

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je ook een vriend van Stichting Fotowedstrijd worden?! Klik dan op onderstaande button en je bent als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Volg ons op:

Volg ons op twitter

 

Stichting Fotowedstrijd  

Doelstelling

De doelstelling van Stichting Fotowedstrijd is om mensen plezier te laten beleven aan hun eigen stad en woonomgeving door het organiseren van activiteiten zoals fotowedstrijden en het promoten van de stad door gebruik te maken van de ingezonden foto's voor diverse doeleinden.

Check de site van Stichting Fotowedstrijd >>

  Sponsors