Burgemeester Frans Backhuijs | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Burgemeester Frans Backhuijs
Dames en heren, jongens en meisjes,

Nieuwegein is een stad die veel moois te bieden heeft. Daar zijn wij met z’n allen trots op. Ook in 2013 zijn er vele leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Sinds 2008 biedt Fotowedstrijd Nieuwegein de inwoners de mogelijkheid om met andere ogen naar onze eigen werk- en woonomgeving te kijken. Die indrukken kan men, zoals dat vroeger zo mooi heette, ‘op de gevoelige plaat’ vastleggen en inzenden voor deelname aan de wedstrijd.

De afgelopen jaren heeft Fotowedstrijd Nieuwegein al vele verrassende foto’s opgeleverd van ‘geheime plekjes’ in Nieuwegein waardoor de inwoners op “ontdekkingsreis” door de stad zijn gegaan. Dat maakt het dat de wedstrijd een belangrijke meerwaarde voor Nieuwegein heeft. Ik ben benieuwd wat Fotowedstrijd Nieuwegein 2013 aan fantastische foto’s gaat opleveren. Daarom roep ik u op om deel te nemen aan de wedstrijd en wie weet zie ik bij de prijsuitreiking.

Met fotografische groet,

Juryvoorzitter Frans Backhuijs,
Burgemeester van Nieuwegein