Actievoorwaarden | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Actievoorwaarden
Hou rekening met de volgende actievoorwaarden en specificaties met betrekking tot deelname aan de wedstrijd:

Let op! Ten aanzien van het deelnemen aan Fotowedstrijd Nieuwegein en het gebruik van de website www.fotowedstrijdnieuwegein.nl, die wordt beheerd door Stichting Fotowedstrijd, gelden onderstaande aanleverspecificaties en actievoorwaarden.

Vakjuryprijzen

Bij deelname aan Fotowedstrijd Nieuwegein verklaart de deelnemer dat:

1. Hij/zij de maker is van de foto, de foto voor Fotowedstrijd Nieuwegein in of in de buurt van de gemeente Nieuwegein is gemaakt en de foto niet eerder is ingezonden naar andere wedstrijden.

2. Het auteursrecht ervan bij hem/haar berust, dan wel dat hij/zij in geval van dienstverband toestemming heeft van zijn/haar werkgever.

3. De gefotografeerde perso(o)n(en) geen bezwaar heeft/hebben gemaakt tegen publicatie.

4. De deelnemers van de fotowedstrijd geven Stichting Fotowedstrijd toestemming om zijn/haar foto kosteloos te (laten) publiceren. Bijvoorbeeld met betrekking tot communicatie en promotionele doeleinden rondom fotowedstrijden, herinneringsuitgaven en/of – tentoonstellingen.

5. Het is niet toegestaan materiaal terug te trekken voor deelname, (digitale) publicatie(s), exposities of anderszins.

Digitale aanlevering

Er kan alleen digitaal worden deelgenomen. Je kunt met één zwart/wit- of kleurenfoto deelnemen door die via het online deelnameformulier te versturen. Denk daarbij aan de volgende specificaties:

Beeldformaat:
JPEG

Beeldgrootte:
Minimaal 1280 x 960 pixels / minimaal 1MB en maximaal 10MB

Wij adviseren om de foto in een zo groot mogelijk formaat te maken, die op te slaan, eventueel te verkleinen naar zo’n 5MB en daarmee deel te nemen. Wellicht dat wij aan je vragen om het originele, hoge resolutie bestand toe te sturen voor promotionele doeleinden.

TIP!
Wij adviseren je, voordat je de foto instuurt, om te controleren of je de foto kunt openen en of het bestand goed is weggeschreven. Vergeet niet je inzending op je eigen computer te bewaren!

Publieksprijs

Bij deelname aan de publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden met betrekking tot het inleveren van stembonnen voor de publieksprijs:

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste foto’s de winnaar van de Publieksprijs van Fotowedstrijd Nieuwegein te kiezen. Die foto’s op deze site te staan. Er kan gestemd worden via deze website.

Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd. Valsspelen, in welke vorm dan ook, door jou zelf of door mensen die op jou stemmen, betekent permanente uitsluiting van deelname aan alle fotowedstrijden die Stichting Fotowedstrijd organiseert. Je mag je familie- of gezinsleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen.

Inzending voor deelname aan Fotowedstrijd Nieuwegein en het stemmen voor de publieksprijs betekent bekend en akkoord te zijn met de voorwaarden en specificaties.