Specificaties foto Fotowedstrijd Nieuwegein - formaat | Fotowedstrijd Nieuwegein 2013
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Specificaties foto
Lees onderstaande specificaties zorgvuldig door!

Let op! Je foto moet in of vlakbij de stad Nieuwegein gemaakt zijn. Je mag met één foto deelnemen. Het is belangrijk dat de foto waarmee wordt deelgenomen aan de juiste specificaties voldoet zodat je zeker weet dat jouw foto wordt meegenomen in de beoordelingen van de jury. Lees onderstaande specificaties dus zorgvuldig door.

Digitale aanlevering

Er kan alleen digitaal worden deelgenomen. Je kunt met één zwart/wit- of kleurenfoto deelnemen door die via het online deelnameformulier in te sturen. Denk daarbij aan de volgende specificaties:

Beeldformaat digitaal:
JPEG

Beeldgrootte digitaal:
Minimaal 1280 x 960 pixels / minimaal 1MB en maximaal 10MB

Wij adviseren om de foto in een zo groot mogelijk formaat te maken, die op te slaan, eventueel te verkleinen naar zo’n 5MB en daarmee deel te nemen. Wellicht dat wij aan je vragen om het originele, hoge resolutie bestand toe te sturen voor promotionele doeleinden.

Beeldgrootte analoog:
De foto moet het formaat 20 x 30 cm hebben.

TIP!
Wij adviseren je, voordat je de foto instuurt, om te controleren of je de digitale foto kunt openen en of het bestand goed is weggeschreven. Vergeet niet je inzending op je eigen computer te bewaren!