De wedstrijd 'Mijn Nieuwegein' is gestart!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

De wedstrijd ‘Mijn Nieuwegein’ is gestart!
Voor de derde keer start vandaag de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein. Als thema is gekozen voor ‘Mijn Nieuwegein’. Volgens Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd en in het dagelijkse leven internetondernemer, is Nieuwegein vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

“Nieuwegein heeft naast de vele mooie historische elementen, ook moderne architectuur en natuurschoon te bieden.” Voor het maken van de foto is het goed om de vraag te stellen wat is mijn Nieuwegein. Leg dat vervolgens vast op de gevoelige plaat en stuur je foto in via het deelnameformulier op de website www.fotowedstrijdnieuwegein.nl.

Martin Planken, voorzitter van de Stichting Fotowedstrijd in Nieuwegein.

Voor het eerst dit jaar wordt de sociale media bij de wedstrijd betrokken. Via Hyves, Facebook, Twitter en LinkedIn kunnen vrienden uitgenodigd worden om op de ingezonden foto te stemmen. Zo maakt iedereen kans om de publieksprijs te winnen.

Op de pagina video’s is een videoboodschap van burgemeester en juryvoorzitter Cor de Vos te bekijken. Verder zijn er handige tips en trucs te vinden. Deelnemen aan de wedstrijd kan van 22 september t/m 6 november. Na sluiting buigt de jury zich over de inzendingen. De geselecteerde foto’s komen op de site. Op de besten kan het publiek online stemmen. Op 11 december is de prijsuitreiking in De Lantaern. De hoofdprijs is een LCD televisie ter waarde van 500 euro. Het deelnameformulier is hier te vinden >>

Bekijk het originele artikel in De Molenkruier van 22 september 2010 >> (PDF)