De Molenkruier publiceert de winnende foto op de voorpagina
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

De Molenkruier publiceert de winnende foto op de voorpagina
In Party- en vergadercentrum De Lantaern werden zaterdag de prijswinnaars bekend gemaakt van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein. De fotowedstrijd, editie 2009, leverde dit jaar veel reacties op. Naast de ruim zestig inzendingen die de Stichting Fotowedstrijd ontving, hebben ruim 600 Nieuwegeiners hun stem uitgebracht op hun favoriete foto. De uitslag van de publieksprijs was daarom spannend. Van de vijf genomineerde foto’s koos het publiek voor ‘Wilgen langs de ijsbaan’ van Peter Lucker. Algehele winnaar werd Tineke van Schaik met ‘De Oude Sluis’.

Bekijk de winnende foto van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009 op de voorpagina van de Media Partner: De Molenkruier.

Bekijk het uitgebreide artikel van het verslag van de prijsuitreiking van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2009 in De Molenkruier.