Burgemeester Frans Backhuijs juryvoorzitter Fotowedstrijd
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

    Loading ... Loading ...
  • Wat wordt het thema van 2013?!

    Wat wordt het thema van Fotowedstrijd Nieuwegein 2013?! Kijk met nieuwe ogen naar uw stad en woonomgeving. Stuur uw idee voor een thema nu in!

    Thema insturen >>

Sponsors

Mede dankzij diverse enthousiaste sponsoren is het voor het vierde achtereenvolgende jaar mogelijk geworden om Fotowedstrijd Nieuwegein te organiseren. Kijk even op de pagina Partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Burgemeester Frans Backhuijs nieuwe juryvoorzitter van Fotowedstrijd Nieuwegein
De nieuwe burgemeester van Nieuwegein, de heer Frans Backhuijs, heeft de voorzittershamer overgenomen van voormalig burgemeester Cor de Vos. Fotowedstrijd Nieuwegein heet de heer Backhuijs van harte welkom als juryvoorzitter.

Wij zijn de heer de Vos zeer erkentelijk voor de enthousiaste wijze waarop hij het voorzitterschap van 2008 tot en met 2010 heeft vervuld. Bij zijn afscheid als burgemeester tijdens het Politiek Café Nieuwegein in april 2011, hebben wij de heer de Vos een fotocollage aangeboden als dank.

Tijdens een buitengewone raadsvergadering op woensdag 11 mei werd Frans Backhuijs beëdigd tot burgemeester van Nieuwegein.

SPONSORING

Fotowedstrijd Nieuwegein biedt u een aantal mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw organisatie mee te versterken en het bezoek aan uw winkel/website te vergroten. Met De Molenkruier van Wegener Media als Official Media Partner komt uw organisatie gegarandeerd op een leuke en laagdrempelige manier bij een groot publiek onder de aandacht. Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om het sponsorconcept aan te presenteren.

Vul s.v.p. het contactformulier in of geef een belletje 06 223 88 131.

Met fotografische groet,

Martin Planken,
voorzitter

Volg ons op Twitter @StFotowedstrijd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fotowedstrijd Nieuwegein >>